Motorola Moto X 16GB

Deze telefoon is niet op voorraad
Moto X 16GB: Android 4.2, met update naar 5.1, 10.5 megapixel camera, dual-core, 2GB RAM, 4.7 inch, HD scherm (312 ppi)

De Moto X 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Motorola in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Beschrijving van de Motorola Moto X 16GB:

Wij hebben alle specificaties van de Motorola Moto X 16GB je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Motorola Moto X 16GB is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 130 gram. Met een dikte van 10.4 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen.

De Moto X 16GB beschikt over een 10,5 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2,1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 5.1
  • 10,5 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor

Minpunten

  • Met een 2200 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Iets te dik met 10.4 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Moto X 16GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Moto X 16GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Moto X 16GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Motorola Moto X 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)


Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 5.1.

Meer specificaties van de Motorola Moto X 16GB
Heb je een vraag over de Motorola Moto X 16GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel

Vergelijkbare toestellen

Android 4.2, 13 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, 5.0 inch, HD scherm (441 ppi)

Bekijk alle Xiaomi telefoons

Android 4.2, 13 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, 5.0 inch, Full HD scherm (440 ppi)

Bekijk alle Nubia telefoons

Android 4.2, 8 megapixel camera, octa-core, HSDPA, 2GB RAM, 5.0 inch, XHDPI scherm (293 ppi)

Bekijk alle THL telefoons

Android 4.2, met update naar 4.4, 8 megapixel camera, dual-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), VoLTE, 4.3 inch, HD scherm (256 ppi)

Gebruikt v.a. 116,99 | Bekijk de hele Galaxy S4 serie

toegevoegd